Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
6.900 Ft
5.181 Ft
Kedvezmény: 25%
Menny.:db
Gyártó: Roche (Magyarország) Kft.
Vércukorszintméréshez használható csomag.
Elérhetőség: Értesítés kérés
Várható szállítás: 2022. február 07.
Egységár: 5.181,19 Ft/db
Gyors szállítás
Szakmai tanácsadás
Termék címkék:
AccuChek csomag vércukormérő

AccuChek Performa KIT vércukorszintmérő készülék 1 db

6.900 Ft
5.181 Ft
Kedvezmény: 25%
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

AccuChek Performa KIT vércukorszintmérő készülék 1 db
Pontosság, amiben megbízhat! A vércukormérőből és tesztcsíkokból álló vércukormérő készülék önmonitorozásra és professzionális területen való használatra alkalmas. Segítségével a diabéteszes betegek saját maguk is ellenőrizhetik vércukorszintjüket. A vércukormérőt csak az Accu-Chek Performa tesztcsíkokkal együtt szabad használni. A készüléket nem szabad diabétesz diagnosztizálására vagy kizárására használni. A készülék csak a testen kívüli alkalmazásra való. Az Accu-Chek Performa vércukormérő segítségével Ön is rendszeresen ellenőrizheti vércukorszintjét! Az első vércukormérés előtt figyelmesen olvassa végig a használati útmutatót!

A készlet tartalma: Accu-Chek Performa vércukormérő elemmel, Accu-Chek Softclix ujjbegyszúró, 10 Accu-Chek Softclix lándzsa, 10 Accu-Chek Performa tesztcsík, Tartó-tok,

Használati útmutató. Termék jellemzők: Az Accu-Chek Performa vércukormérő pontossága megfelel a nemzetközileg elismert (DIN EN ISO 15197:2013) szabványnak. Elektrokémiai („felszívós”) technológiával működik. Megbízható eredmények mindössze 5 mp alatt. A kapilláris elven működő tesztcsíknak köszönhetően csak egy apró vérmintára (0,6μL) van szükség. Nincs szükség kódolásra, így a vércukormérés még egyszerűbb és gyorsabb. Nincs szükség dátum- és időbeállításokra, a készülék azonnal használható. Étkezés előtti és utáni értékek megjelölése. Audiovizuális étkezés utáni emlékeztető, mely emlékeztet a mérésre. 7, 14, 30 és 90 napos átlagszámítás. Hipoglikémia riasztás. Alternatív vérvételi lehetőség. 500 vércukorszint mérési eredmény tárolása idővel és dátummal. Nagy, könnyen olvasható LCD kijelző. Széles mérési tartomány (0,6-33,3 mmol/l). Adatátvitel infraporton keresztül az Accu-Chek Smart Pix készülékkel, mely külön installáló programot nem igényel.

Egészségpénztári kártyára kiadható: igen.

Forgalomba hozatali engedély jogosultja: Roche (Magyarország) Kft.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Kategória Vércukorszintmérő
Az oldal tetejére