Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Terhességi tesztek

Kínálatunkban számos kiváló minőségű teszt található, amelyek segítenek az anyukák számára fontos információk megszerzésében. Terhességi tesztjeink közül a Clearblue rendkívül korai terhességi teszt, a többi teszthez képest hat nappal korábban képes kimutatni a terhességet. Az ovulációs tesztek segítenek meghatározni a legmegfelelőbb időszakot a fogantatáshoz.

Terhességi tesztek

Az itt megtalálható terhességi tesztek segíthetnek abban, hogy megbizonyosodj arról, hogy állapotos vagy-e vagy sem.

Válogass modern és megbízható terhességi tesztjeink közül, amelyek egyszerűen használhatóak és pontos eredményt szolgáltatnak. Kínálatunkban megtalálhatók a hagyományos gyorstesztek és az új digitális változatok, amelyek egyszerűen értelmezhetőek és gyorsan mutatják meg az eredményt.

A tesztek otthoni használatra alkalmasak, egyszerűen és gyorsan elvégezhetők. Általában reggelente az első vizelettel érdemes megcsinálni őket a legjobb eredmény érdekében.

Korai terhességi tesztek

Ezek legérzékenyebb tesztek és már 6 nappal a várható menstruáció előtt is megbízható eredményt adnak 99% feletti pontossággal.

Hétszámlálóval ellátott terhességi teszt

Ez a fajta teszt az ultrahang megbízhatóságával állapítja meg a terhesség előrehaladottságát. A menstruáció első napjától számított 99%-os pontossággal mutatja ki a terhességi hormont, pozitív eredmény esetén pedig 93%-os pontossággal állapítja meg hogy várandósság hányadik hetében jársz. Akár 5 nappal az elmaradt menstruáció előtt is használható. Az eredményt digitálisan jeleníti meg.

Terhességi gyorsteszt

Gyorsan és egyszerűen használható otthon, és általában néhány perc alatt eredményt ad. Pozitív eredmény esetén jelzi a terhesség során termelődő HCG hormonok jelenlétét.

Nyugodt otthoni tesztelés

A terhességi tesztek otthoni használata kényelmes és diszkrét módot kínál arra, hogy biztonságban érezd magad a vizsgálat során.