Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egészségpénztári elszámolás

Kedves Vásárlónk!

 

Amennyiben Ön bármilyen Egészségpénztár felé szeretné elszámolni a webáruházunkban történt vásárlását, a számlázással kapcsolatban az alábbiakat kell tudnia.

 

268/1997 (XII.22) Kormány Rendelet 24/C, illetve 24/D § tartalmazza az Egészségpénztárak számlázására vonatkozó előírásokat:

 

Termék értékesítése esetén (ahol az önkéntes kölcsönös nyugdíjpénztárak befektetési és gazdálkodási szabályairól szóló 281/2001. (XII. 26.) Korm. rendelet („Öbr.”) alapján nincs szükség szerződéskötésre, így például gyógyászati segédeszközök megvásárlása esetén) a számlát az Egészségpénztári tag nevére kell kiállítani és a számlán jogszabály hiányában nem kötelező feltüntetni az Egészségpénztár adatait (ugyanakkor ezt az egyes Egészségpénztárak a saját szerződési feltételeikben kiköthetik a pénztártagok részére az elszámolás feltételeként). A NAV adatszolgáltatás ebben az esetben az Egészségpénztári tagról (magánszemélyről) mint vevőről történik.

 

Vagyis a számla adatait az alábbiak szerint kell megadnia:

 

Vevő az Egészségpénztárt tag (vagy a pénztárhoz bejelentett közeli hozzátartozó) annak neve, címe és a Egészségpénztári tagi azonosítója.

 

Kérjük, hogy amennyiben Egészségpénztár felé el szeretné számolni a vásárlását, akkor a fentiek figyelembevételével töltse ki az adatait!

 

Köszönettel:

 

Expresszpatika.hu webáruház