Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
4.793 Ft
Menny.:db
Gyártó: Eucerin
Aeroszolos fényvédő testre
Elérhetőség: Értesítés kérés
Várható szállítás: 2022. július 04.
Egységár: 23,96 Ft/ml
Gyors szállítás
Szakmai tanácsadás

EUCERIN Sun Sensitive Protect színtelen napozó aerosol spray FF30 200 ml

4.793 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Aeroszolos fényvédő testre
Annak, hogy a napsugárzás káros hatással van a bőrre, az UV-fény a legfőbb oka, de a nagy energiájú látható fény (HEVIS) szintén létrehoz szabadgyököket, melyek további stresszt jelentenek a bőr számára.
Az Eucerin Sun Sensitive Protect Színtelen napozó aerosol spray FF30 a test védelmére kifejlesztett permet, mely biztonságosan alkalmazható érzékeny bőrre, beleértve az aknéra hajlamos bőrt is.

Az Eucerin innovatív Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológiája (Advanced Spectral Technology) a magas szintű UV-védelem érdekében egyesíti a szélessávú és fotostabil UVA/UVB-szűrőket1 és a licochalcone A hatóanyagot, mely semlegesíti az UV-fény és a HEVIS következtében létrejött szabadgyököket.
A többféle helyzetben is használható spray-vel a termék gyorsan és könnyen felvihető még a test nehezen hozzáférhető területeire is. Az áttetsző, nem zsíros spray gyorsan beszívódik, frissíti a bőrt és vízálló.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják, hogy az Eucerin Sun Sensitive Protect Színtelen napozó aerosol spray FF30 kiválóan használható érzékeny bőrön, beleértve az aknéra hajlamos bőrt is.

(1) - Megfelel a Cosmetics Europe által meghatározott megmagasabb szintű UVA- és UVB-védelemnek. Az UVA-védelem magasabb szintű, mint az EU-ban érvényes követelmény.

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások
Klinikai és bőrgyógyászati kutatások igazolják a termék nagyon jó tolerabilitását érzékeny bőrön, beleértve az aknéra hajlamos bőrt is.

TULAJDONSÁGOK
gyorsan beszívódik
nem zsíros
nem ragad
vízálló

Fontos, hogy elegendő mennyiségű terméket használjon, és rendszeres időközönként ismételje meg a fényvédő felvitelét. Használat előtt jól rázza fel a fényvédő sprayt, majd bőséges mennyiségben vigye fel bőrére.
Ügyeljen rá, hogy minden bőrterület, amelyet fény érhet, megkapja a szükséges védelmet. A folyamatosan fújó, sokféle helyzetben használható spray megkönnyíti azoknak a testrészeknek az elérését, amelyekről könnyű megfeledkezni. Ne hagyja ki a hátát, vállát, a kéz- és lábfejeket, kezeinek és lábainak hátsó részét, valamint a fürdőruha szélénél levő bőrfelületeket. Javasoljuk, hogy arca és nyaka érzékeny bőrére használja arcra kifejlesztett fényvédőink valamelyikét.

Az Eucerin kutatása (2) azt jelzi, hogy a női test hátsó felületének 14%-a, a férfitest hátsó bőrfelületének pedig 22%-a minden védelem nélkül rendszeresen ki van téve a napsugárzásnak.
(2) - A Beiersdorf 2016-ban végzett saját kutatása a fényvédőhasználatról 52 fő (29 nő és 23 férfi) részvételével.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére