Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Expresszpatika magazin

2024-es Glamour napok az Expresszpatikán

2024-es Glamour napok az Expresszpatikán

Óriási kedvezmények a legkedveltebb márkákból!

Mikor az évnek ebben a szakaszában közelednek a Glamour napok, a divat és szépségápolás szerelmesei máris izgalommal töltik meg az utcákat, online fórumokat és természetesen a különböző webshopokat. De miért is? Miért van ez a nagy várakozás és izgatottság? A válasz egyszerű: nem csak egy egyszerű akciós időszakot jelentenek. Sokkal többről van szó.

Ez a pár nap az év egyik legmeghatározóbb és legizgalmasabb időszaka a divat és szépségápolási termékek kedvelőinek. Ezen napok alatt nem csak a legújabb trendeket, hanem a legjobb árakat is megtalálhatjuk. A márkák, webshopok, sőt, az üzletek is készülnek már hetekkel, hónapokkal előre, hogy ezen a különleges napon a legjobbat nyújthassák a vásárlóiknak. Az akciók sora végtelen és a lehetőségek tárháza csak arra vár, hogy felfedezzük.

De vajon honnan ered a Glamour nap és miért lett ennyire jelentős? A válasz talán abban rejlik, hogy a modern világban, ahol minden a változásról szól, ahol új trendek, új arcápolási rutinok jelennek meg szinte naponta, az emberek számára fontossá vált, hogy képben maradjanak.

A Glamour napi kuponok lehetőséget adnak arra, hogy kipróbáljunk új termékeket, új márkákat anélkül, hogy egy vagyonba kerülnének. Mindezek mellett pedig hozzájárulnak ahhoz is, hogy a divat és szépségápolás iránt érdeklődő emberek egy közösségként érezhessék magukat, hiszen közösen izgulnak, válogatnak és osztják meg egymással a legjobb ajánlatokat.

Tavaszi Fáradtság

Tavaszi Fáradtság

Tapasztaltad már, hogy a tavasz beköszöntével, amikor minden körülöttünk megújul és virágba borul, te ezek ellenére nem érzed magad a topon? A tavaszi fáradtság egy olyan jelenség, ami sokakat érint az év ezen időszakában és bár ez a természetes, nem kell, hogy tétlenül tűrjük. A tavaszi fáradtság gyakori tünetei között szerepel a bágyadtság, az aluszékonyság, a fejfájás, a szédülés és az ingerlékenység.
Geek & Gorgeous - ahol a tudomány összefonódik a szépségápolással

Geek & Gorgeous - ahol a tudomány összefonódik a szépségápolással

Ismerd meg a Geek & Gorgeous világát, ahol a legújabb tudományos innovációk és a bőrápolás művészete összeolvad. Ez a márkája annak a modern szemléletmódjának, amelyben a precíz kutatások és az igényes bőrápolás találkozik. A Geek & Gorgeous termékek nem csupán a szépség felületes megközelítésére szorítkoznak, hanem mélyreható megoldásokat kínálnak minden bőrtípusra és problémára.

Az arcápolási rutin télen - tippek és trükkök érzékeny bőrre

Az arcápolási rutin télen - tippek és trükkök érzékeny bőrre

A tél beköszöntével nem csupán a táj borul fehérbe és a levegő válik csípőssé, de a mindennapi életünkben is számos változás történik: előkerülnek a melegebb kabátok, sűrűbben fogyasztunk forró italokat és gyakrabban maradunk a négy fal között a barátságos melegben. Ugyanakkor a bőrünk is jelzi, ha változásra van szükség, különösen az érzékeny bőr, amely sokszor elsőként reagál a hirtelen időjárási változásokra. A téli hónapokban tapasztalható szélsőséges hőmérséklet-különbségek, a száraz fűtött levegő és a nyers, csípős szél teszi próbára az arcunk érzékeny bőrét, amely így könnyen szembesülhet a szárazsággal, pirossággal, valamint az irritáció egyéb jeleivel.
Megfázásra gyógyszer? Erre mindenképpen figyelj!

Megfázásra gyógyszer? Erre mindenképpen figyelj!

Mindenki számára ismerős az az érzés, amikor az orra elkezd folyni, a torka ég és a feje is fáj. A megfázás az egyik leggyakoribb betegség és sokan küzdenek vele különösen a hideg hónapokban. A megfázásra szánt gyógyszerek kiválasztása azonban nem mindig egyszerű, mivel a patikák és a drogériák polcai roskadoznak a különböző megfázásra ajánlott termékektől. Nézzük át együtt, hogy mire érdemes odafigyelni, ha vásárlására kerül sor.

Minőségi vitaminkészítmények a BioCo-tól

Minőségi vitaminkészítmények a BioCo-tól

Az egészség, a vitalitás és a hosszú, betegségektől mentes élet mindannyiunk vágya. Egyensúlyban tartani szervezetünket és megőrizni egészségünket nem mindig könnyű a modern világ kihívásai közepette. Itt jön képbe a BioCo, egy márka, amely megkönnyíti számunkra ezt a feladatot, biztosítva számunkra a szükséges vitaminokat és tápanyagokat a mindennapokban.
Nuxe – A természet és a szépség találkozása

Nuxe – A természet és a szépség találkozása

Bevallom, vannak márkák, amelyekkel azonnal azonosulni tudunk. Nuxe azon márkák közé tartozik, amelyek egy teljes koncepciót, egy életérzést képviselnek. De vajon milyen út vezetett idáig?

Az Always tisztasági betét: hű társ a mindennapokban

Az Always tisztasági betét: hű társ a mindennapokban

Talán sokan azt gondoljátok, hogy a tisztasági betétek terén nincs nagy különbség a különféle márkák között. Nos, tévedtek! Az Always betét kiváló választás minden nő számára és most eláruljuk, hogy miért!
Kozmetikumok érzékeny és nagyon érzékeny bőrre

Kozmetikumok érzékeny és nagyon érzékeny bőrre

Az első ráncok 25-30 éves kor körül jelennek meg az arcon és akkor érdemes korszerűbb kozmetikumokat bevezetni a mindennapokba. Általánosságban elmondható, hogy az első öregedésgátló készítmény életkortól függetlenül egy SPF szűrővel ellátott krém legyen és ez az első, legfontosabb szabály a fiatalításban - az UV sugárzás elleni védelemben.
Melyik az a Geek and Gorgeous termék, amit mindenképp ki kell próbálnod?

Melyik az a Geek and Gorgeous termék, amit mindenképp ki kell próbálnod?

Az ápoló és ragyogó bőr iránti vágy egy olyan téma, amely sosem megy ki a divatból. Azonban a bőrápolás terén egyre inkább átalakul a paradigma és a Geek & Gorgeous márka a változás élén jár. A Geek & Gorgeous nem csupán egy bőrápolási brand, hanem egy életmód is, amely forradalmasítja a hagyományos szépségápolást és magában hordozza az újgenerációs bőrápolás esszenciáját. Ebben a cikkben bepillantást nyertek a Geek & Gorgeous világába és megvizsgáljuk, mi teszi ezt a márkát kiemelkedővé.